Biscuitii ii macinam cu masina de tocat.
Cele 300 gr branza se amesteca cu 100 gr zahar praf, plicul de zahar vanilat, 2 galbenusuri, coaja rasa de lamaie si 2 linguri margarina (sau unt).
La biscuitii macinati adaugam 2 linguri cacao, cele 2 albusuri batute spuma, 150 gr zahar, 2 linguri dulceata piersici (sau caise) si margarina topita. Se amesteca totul pana se omogenizeaza, daca e nevoie adaugam un pic de lapte pentru ca aluatul sa se poate intinde.
Pe folie alimentara intindem aluatul de biscuiti si peste el asezam umplutura de branza pe care il intindem uniform pe suprafata aluatului. Se ruleaza si se da pentru cateva ore la rece. Eu l-am lasat la rece o noapte intreaga.
Dupa ce a stat la rece rulada se feliaza si se poate servi.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSa ne rasfatam partenerul, zic....."Ziua cand imi rasfat nevasta"
Chec din albusuri cu cacao,ciocolata si glazura de caramelIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii