Curatam perele si le taiem mici ,le punem intr-o craticioara acoperim cu vin alb si adaugam o lingura miere, punem pe foc. Le fierbem pana se inmoaie.
Intre timp am pus ciocolata la topit (bagno marie) cu untul.
Amestecam bine galbenusurile cu zaharul si amestecam cu ciocolata calda.
Dupa care punem in tava de chec o folie (daca folositi tava de silicon ,nu mai e nevoie)si asezati la inceput un strat subtire de ciocolata calduta ,un strat de biscuiti unul de pere.
Ultimul strat sa fie de ciocolata, puneti in frigider, iar cand se intareste serviti.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapa
Comentarii