Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare,zahar si zahar vanilat apoi galbenusurile se freaca cu ulei adaugat cate putin,se adauga iaurtul,albusul adaugat cate putin si amestecand usor cu o spatula apoi se incorporeaza faina cu praful de copt
In tava cu hartie de copt se rastoarna aluatul,se opresc 3-4linguri si se amesteca cu pudra de roscove si laptele caldut apoi cu o lingura se pun din loc in loc gramajoare de aluat cu roscove,cu o scobitoare se face un model marmorat apoi se pun boabele de struguri spalate
Se lasa tava la cuptor 40min la foc mic iar dupa ce s-a racit se scoatepe un platou,se pudreaza cu zahar se taie si se pune pe farfurie.
Sa va fie de folos!
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii