Intr-o cratita puneti fulgii de ovaz si laptele. Lasati deoparte 10 minute. Puteti prepara restul de ingrediente sa le aveti la indemana. Aduceti apoi cratita cu fulgii si laptele pe flacara medie la o fierbere lenta amestecand continuu.
Reduceti flacara pe minim, setati cronometrul pentru 4 minute si continuati sa amestecati. Cand timpul a expirat adaugati fructele inghetate zdrobite cu menta (eu am pastrat o lingurita pentru decorare). Portionati dupa care aranjati feliile de banane deasupra si turnati sirop de artar dupa plac.
Aceasta este preferata mea reteta de porridge. Imi place sa servesc in special la micul dejun doarece face o gustare copioasa dar in acelasi timp satioasa si maiales sanatoasa. Combinatia de fructele acrisoare cu dulceata bananelor si a siropului de artar pentru mine da un rezultat perfect gustului meu.
Topping-ul il puteti diversifica dupa plac (puteti adauga stafide, mac, diferite alune, seminte, nucsoara, scortioasa, ...).
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii