Se framanta impreuna toate ingredientele cu atata apa cat cuprinde ca sa fie un aluat moale ( nu tare moale dar destul ca sa se poate intinde)
Aluatul se imparte in doua se intinde o foaie se pune in tava si se impunge cu furculita, se presara pesmet si se pune compozitia de mere gata pregatita, se pune a doua foaie deasupra si se da la cuptor.
Se coace la foc putin mai mare decat mediu, se scoate se raceste si se taie, apoi se pudreaza cu zahar praf.
aluatul se intinde putin cam greu dar se mai poate intinde si in tava (pe la margini) folosindu-se (prin apasare) degetele
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii