Pancakes Pufos

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Pancakes Pufos

Ingrediente

  • -150 g faina alba
  • -150 g faina de porumb, fina
  • -50 g nuca de cocos
  • -2 lingurite praf de copt
  • -100 g zahar
  • -1 praf sare
  • -3 linguri ulei de struguri sau rapita
  • -500-550 ml lapte
  • -zahar praf (zahar praf vanilat sau sos de mere) pentru servit

Mod de preparare

Amestecati intr-un bol faina alba, cu cea de malai, zaharul, praful de copt, nuca de cocos si sarea. Turnati peste amestec, cate putin din lapte si ulei si omogenizati, pana la terminarea lichidelor. Amestecul obtinut trebuie sa aiba o consistenta mai densa decat cea de clatite.

Preincalziti cateva minute o tigaie de teflon si apoi turnati cate un polonic din amestec, in mijlocul tigaii, lasand sa se intinda singur. Coaceti pana se rumeneste, apoi intoarceti pe cealalta parte cand apar la suprafata mici basicute, ca niste broboane. Coaceti si cealalta fata.

Serviti-le calde, pudrate cu zahar praf (zahar praf vanilat) sau cu sos de mere.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
3
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Prajitura Mona
4
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Parteneri
Sarmale cu ciuperci de post
Bucataras.RO

Sarmale cu ciuperci de post

Sunt cele mai bune sarmale ever....

Sarmale cu ciuperci de post
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola