Pisati turta dulce.
Amestecati iaurtul cu zaharul pudra, dupa gust, zaharul vanilat, ciocolata tocata grosier si turta dulce sfaramata.
Spalati, scurgeti si uscati pe un prosop coacazele negre.
Combinati-le cu amestecul de iaurt si omogenizati.
Impartiti compozitia in doua si adaugati in una siropul pentru culoare.
Turnati in forme de muffins din silicon, in straturi, alternand culorile.
Dati la congelator, sa se intareasca precum inghetata, pentru cel putin 4 ore, dar mai bine de pe o zi pe alta.
Scoateti "inghetata" prin rasturnare, pe pat de biscuiti si ornati cu cateva coacaze negre.
Serviti imediat ce scoateti din congelator cu choco rolls, alaturi de cateva cubulete de ciocolata.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorDaca tot este maine 1 iunie m-am gandit sa va aduc un desert al copilariei, un desert cu care am crescut, deloc sofisticat....
Lapte cu orez si sos de capsuniEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii