In fiecare cana se pun cate 4 linguri rase de faina, 4 linguri rase de zahar, praful de copt si cate o lingura de cacao si se amesteca.
Se adauga oul, apoi se amesteca foarte bine pana la omogenizare, se adauga pe rand cate 3 linguri de lapte pentru fiecare cana si se amesteca, apoi cele 3 linguri de ulei la fel pentru fiecare cana si omogenizam bine. Eu am pus deasupra si in compozitia celor doua cani cateva visine.
Am bagat fiecare cana in cuptorul cu microunde la 850 wati timp de 4 minute. Le scoatem cu grija din cuptor pentru ca sunt fierbinti, le lasam 1-2 minute si apoi cu atentie cu ajutorul unui cutit desfacem checul care practic e prins doar la buza canii si se desface foarte usor.
Eu am facut apoi o glazura de ciocolata alba asa: am topit 100 g ciocolata alba cu 30 g lapte.
Am taiat felii din chec si le-am dat prin glazura si apoi prin fulgi de migdale, le-am pus in hartie si gata desertul.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorInca o reteta cu peste, numai buna in aceste zile, cand este dezlegare la peste. Ai mei le-au mancat mai ceva ca pe cele cu...
Chiftele din peste cu ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii