Albusurile se bat spuma cu putina sare. Margarina se freaca cu zaharul, zaharul vanilat, praful de copt stins in otet si esenta de vanilie bine, dupa care se pune faina. Se adauga albusurile batute spuma si se amesteca de sus in jos cu grija (la inceput apar mici cocoloase, dar se diminueaza pe parcurs). Un sfert din compozitie se separa si se amesteca cu cacaua.
Se unge tava cu margarina si se pune compozitia alba, dupa care se adauga compozitia cu cacaua ornamental. Rahatul se taie cubulete mici si se adauga peste cele doua compozitii impreuna cu ornamentul mozaic. Se da la cuptor la foc potrivit, aproximativ pentru 40 minute.
La sfarsit se poate pudra cu zahar pudra.
Pofta buna! ! !
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraSa le spunem briose foarte gustoase si usor mai dietetice.....merita probate.
Briose cu branzeturi si seminteO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii