Albusurile se bat spuma cu putina sare. Margarina se freaca cu zaharul, zaharul vanilat, praful de copt stins in otet si esenta de vanilie bine, dupa care se pune faina. Se adauga albusurile batute spuma si se amesteca de sus in jos cu grija (la inceput apar mici cocoloase, dar se diminueaza pe parcurs). Un sfert din compozitie se separa si se amesteca cu cacaua.
Se unge tava cu margarina si se pune compozitia alba, dupa care se adauga compozitia cu cacaua ornamental. Rahatul se taie cubulete mici si se adauga peste cele doua compozitii impreuna cu ornamentul mozaic. Se da la cuptor la foc potrivit, aproximativ pentru 40 minute.
La sfarsit se poate pudra cu zahar pudra.
Pofta buna! ! !
De cand le-am vazut, mi-au facut cu ochiul, asa ca le-am incercat! Sunt bune si usor de facut, va poftesc sa serviti, ca mai am!
Turtite a la LubitaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii