Dam morcovul pe razatoarea mica. Mixam ouale cu zaharul si praful de sare, pana isi dubleaza volumul. Adaugam uleiul si mixam in continuare.
Stoarcem morcovul ras si il adaugam peste oua, amestecand usor. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si scortisoara.
Punem compozitia in formele de briose si introducem in cuptorul incins pana se rumenesc usor.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSper ca va mai amintiti de provocarea misterioasa a acestei luni pentru ca am pregatit si eu ceva bun bun! Se...
Chiftele de orez umplute cu pui si ardeiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii