1. Coci gogosarii. Pe masura ce se coc ii pui intr-un vas, ii sarezi si ii acoperi cu un capac; in felul acesta se vor curata foarte usor.
2. In paralel, pui pestele la fiert in apa cu putina sare; si cand este gata, il strecori, il lasi sa se raceasca, dupa care il dezosezi si il dai prin masina de tocat.
3. Cureti ceapa, morcovul si le dai prin masina de tocat, sau robot, sau mai stiu eu ce alta inventie menita sa-ti usureze munca
4. Dai si gogosarii copti prin masina de tocat.
Intr-o cratita de cca 10 l pui uleiul sa se incinga. Pui ceapa. Cand devine translucida, pui morcovul, lasi impreuna cateva minute, pui gogosarii, pestele si sucul de omogenizand. Adaugi sare-nu prea multa de la inceput, tinand cont ca gogosarii au mai primit o portie inainte de a fi curatati, piperul si foil de dafin si pui cratita in cuptorul aragazului, pe trrosii, etapta 6-asta insemnand 180gr C, pna cand scade zeama si uleiul se ridica la suprafata.
Umpli borcanele, le infiletezi, capsezi sau legi cu celofan dublu si pui la sterilizat intr-un vas incapator, pentru cca 1 si 1/2 ora.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorVă invit la o porție de cartofi cu carne de pui gratinați, mega delicioși. E o bombă calorică, dar o dată pe lună...
Cartofi cu carne de pui, gratinati la cuptorCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii