Cum se face sucul de roșii pentru iarnă
Rosiile le-am spalat si le-am taiat felii, indepartand cotorul.
Le-am trecut de doua ori prin masina de presat rosii.
Sucul obtinut l-am fiert la foc mic( aproximativ 4 ore) intr-o oala de tuci,pana a scazut la jumatate.
La jumatatea fierberii, am adaugat sarea si zaharul.
Am turnat sucul fierbinte in sticlele sterilizate, am pus cate o lingura de ulei apoi am sigilat.
Le-am pus sa stea sub o patura pana a doua zi cand s-au racit.
Fierbeti sucul de rosii pana obtineti consistenta dorita
Sarea si zaharul se adauga dupa gust.
Daca pregatiti cantitate mai mica, timpul de fierbere se reduce.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii