Gogosari Umpluti cu Struguri

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

gogosari
struguri
otet
zahar
miere
seminte de mustar
piper boabe
foi de dafin

Mod de preparare

Se spala gogosarii, se indeparteaza cotoarele si se umplu cu struguri albi si negri

Se prepara un sos din 1 l otet de 9 grade, 3 l de apa, 4 lg sare, 500g zahar, foi de dafin si piper. Se da in clocot apoi se toarna peste gogosarii aranjati in borcan.

Mierea (250g) se adauga atunci cand compozitia este temperata. Se completeaza cu seminte de mustar. Se sigileaza si se depoziteaza la intuneric.
Dupa 7-8 zile se pot consuma.

Cantitatea de lichid o puteti micsora (numai sa pastrati proportiile) in functie de cati gogosari vreti sa puneti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gogosari Umpluti cu Struguri" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

cloe
•  12.10.2012 10:33:47

buna ziua,
am o intrebare pentru lamurirea mea. care sunt cantitatile? mierea (250g), la ce cantitate se adauga, cumva la solutia aceea facuta dintr-un litru de otet?
va multumesc!

LORY
•  07.11.2008 20:22:15

Lucia eu am scos cotoarele si i-am umplut cu boabe de struguri...asa am scris si in reteta....numai ca am mai pus bobite si printre gogosari

kontessa_l
•  23.10.2008 17:24:34

daca am scoate cotorul de la gogosari sa bagam strugurii inauntru ar fi ok?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gogosari Umpluti cu Struguri