Visine aromate pentru prajituri

Postat pe: 04-07-2017
(0)

Ingrediente

2 kg de vișine
200 de grame zahăr
zeama de la 1/2 lămâie
1/2 linguriță acid salicilic
1 baton de scorțișoară
5 borcane de câte 400 de ml

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

24h:30min
Numar portii

PORȚII

5 portii
Visinele se spală, se curăță de samburi cu un dispozitiv special, se așază în straturi cu câte puțin zahăr într-un recipient potrivit, se lasă peste noapte la rece.
A doua zi, se completează cu un baton de scorțișoară și zeamă de la o jumătate de lămâie.
Se fierb 5 minute, se adaugă 1/2 linguriță de acid salicilic și se pun în borcane sterilizate.
Borcanele se capseaza, se mai pun la fiert încă 15 minute, într-o oală mai mare cu apă. Se lasă la răcit și apoi se depozitează în cămară.
E o rețetă proprie, pe care am pregatit-o prima data.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Visine aromate pentru prajituri" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Visine aromate pentru prajituri