Visinele se spală, se curăță de samburi cu un dispozitiv special, se așază în straturi cu câte puțin zahăr într-un recipient potrivit, se lasă peste noapte la rece.
A doua zi, se completează cu un baton de scorțișoară și zeamă de la o jumătate de lămâie.
Se fierb 5 minute, se adaugă 1/2 linguriță de acid salicilic și se pun în borcane sterilizate.
Borcanele se capseaza, se mai pun la fiert încă 15 minute, într-o oală mai mare cu apă. Se lasă la răcit și apoi se depozitează în cămară.
E o rețetă proprie, pe care am pregatit-o prima data.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii