Pregatirea muraturilor asortate este asemanatoare cu a patlagelelor verzi (gogonele) murate, cu deosebirea proportiei ce trebuie stabilite intre legumele folosite.
Se mai pot adauga frunze de visin cite 500 g, castraveciori, pepeni verzi mici, gogosari verzi etc.
Pentru componentele de mai sus se foloseste cantitatea de 5 litri de saramura.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii