Muraturi Asortate (III)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 kg gogonele verzi
  • 1 kg ardei kapia
  • 1 kg morcovi curatati
  • 200 g telina radacini
  • 100 g telina frunze
  • 400 g varza rosie
  • 400 g sfecla rosie
  • 600 g conopida
  • 40 g marar uscat, bete
  • 50 g usturoi
  • 25 g ardei iute
  • 50 g hrean

Mod de preparare

Pregatirea muraturilor asortate este asemanatoare cu a patlagelelor verzi (gogonele) murate, cu deosebirea proportiei ce trebuie stabilite intre legumele folosite.

Se mai pot adauga frunze de visin cite 500 g, castraveciori, pepeni verzi mici, gogosari verzi etc.

Pentru componentele de mai sus se foloseste cantitatea de 5 litri de saramura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici