Spalam ardeiul iute sub jet de apa rece. Eu am folosit borcane mai mici de 350 ml deoarece ardeii au fost micuti. Deci, asezam ardeii in borcanele cu grija sa nu-i rupem, lasand putin spatiu intr ei. Am pus la fiecare borcanel o lingurita de zahar si una rasa de sare.
Am pus cateva boabe de mustar si am turnat otet rece pana la gura borcanului, sa acoperim bine ardeii. l-am rasturnat de cateva ori sa se topeasca zaharul si sarea. Depozitam apoi ardeii in camara, beci, etc.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaE destul de greu de preparat aceasta reteta daca nu aveti ingredientele necesare , specifice din Portugalia. E inca una din...
Cod Bacalhau cu Alheira si Grelos la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii