Ingrediente
● 1 cana orez |
● 600 ml bulion |
● 1 morcov |
● 1 radacina patrunjel |
● 1 ceapa |
● sare |
● 2 1/2 linguri zahar |
● 50 ml ulei |
● 3 l apa |
Mod de preparare
Se pune uleiul la incis si orezul se prajeste pe el, se adauga ceapa si legumele si se calesc un pic. Totul se stinge cu 3 l apa, se sareaza dupa gust, si se fierbe pana cand orezul si legumele sunt fierte.
Se adauga bulionul si se potriveste apoi de gust cu 2 1/2 linguri de zahar.
Se serveste fierbinte presarat cu patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Supa de Rosii II" nu uita sa ii faci un review.
Se adauga bulionul si se potriveste apoi de gust cu 2 1/2 linguri de zahar.
Se serveste fierbinte presarat cu patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Supa de Rosii II" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany