Ingrediente
● 2 morcovi |
● 1 radacina de patrunjel |
● 1/2 radacina de telina sau chiar 1/4 daca e prea mare |
● 1 dovlecel |
● 2 cepe |
● 3-4 cartofi |
● paste fainoase (teitei, fidea) |
● 1 pui mai mic (sau tacamuri) |
● 3-4 oua |
● verdeata (leustean, patrunjel, frunze de telina) |
● bors maggie |
● sare |
● delikat |
● bulion |
● ulei pt calit |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h:20min
Se spala puiul bine si se pune la foc intr-o oala cu apa si un pic de delikat.
separat se curata zarzavatul si se marunteste dupa gust, (pe razatoare sau cu cutitul )se calesc impreuna fara cartofi.
dupa ce a fiert puiul se scoate si se imparte in bucati se pune la loc in oala cu cartofii si zarzavatul calit bine (zarzavatul trebuie sa fie inmuiat ca un sos fara bulion)se lasa sa fiarba si cartofii apoi se adauga pastele fainoase.
Dupa ce au fiert se adauga borsul amestecat inainte intr-o cana cu putina apa calduta. Si apoi bulion care se da o data in clocot.
La sfarsit se bat ouale dupa ce ai stins focul si se pune verdeata.
Sare sau delikat se adauga dupa gustul fiecaruia si preferinta lui la sfarsit dupa ce ai pus borsul deoarece borsul maggie contine si el un pic de sare si delicat.
P. S. frunzele de leustean si telina dau un gust placut oricarei ciorbe.
Se serveste si calda si rece deoarece carnea de pui nu e grasa Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de Pui cu Legume" nu uita sa ii faci un review.
separat se curata zarzavatul si se marunteste dupa gust, (pe razatoare sau cu cutitul )se calesc impreuna fara cartofi.
dupa ce a fiert puiul se scoate si se imparte in bucati se pune la loc in oala cu cartofii si zarzavatul calit bine (zarzavatul trebuie sa fie inmuiat ca un sos fara bulion)se lasa sa fiarba si cartofii apoi se adauga pastele fainoase.
Dupa ce au fiert se adauga borsul amestecat inainte intr-o cana cu putina apa calduta. Si apoi bulion care se da o data in clocot.
La sfarsit se bat ouale dupa ce ai stins focul si se pune verdeata.
Sare sau delikat se adauga dupa gustul fiecaruia si preferinta lui la sfarsit dupa ce ai pus borsul deoarece borsul maggie contine si el un pic de sare si delicat.
P. S. frunzele de leustean si telina dau un gust placut oricarei ciorbe.
Se serveste si calda si rece deoarece carnea de pui nu e grasa Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de Pui cu Legume" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
costinkara
• 19.06.2010 14:42:59
Toate retetele pe care le-am intalnit sunt pentru cei ce au mai practicat acest "sport" :))
Eu habar n-am sa fac mancare si am zis sa apelez la internet sa invat diverse retete. Faza e ca nu se explica totul detaliat si asta e chiar nasol.
Stiu ca prin practica se castiga experienta dar n-as vrea prima mea ciorba sa o arunc la wc nici sa o mananc cu ochii inchisi :))
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 16.10.2010 11:47:35
poti face "sport"-ul asta fara nici o grija daca urmaresti sfaturile exact nu exista sa nu iti iasa ceaa ce doresti.Bafta!