Ciorbă de miel reţetă. Intr-o kukta puneti carnea de miel, piperul boabe, frunzele de dafin, otet si apa. Setati masura de siguranta si puneti presiunea pe 2. Cand indicatorul sa ridicat reduceti flacara si fierbeti 15 minute. Luati de pe foc si lasati deoparte pana cand indicatorul s-a lasat.
Intre timp caliti ceapa in untura cu sarea grunjoasa la foc mic 20 de minute. Adaugati morcovii, telina, patrunjelul radacina si caliti in continuare 10 minute. Luati apoi de pe foc. Spalati orezul si pregatiti cartofii.
Scoateti carnea de miel apoi strecurati supa ramasa. Puneti-o intr-o oala impreuna cu legumele calite si aduceti la fierbere. Puneti cartofii, reduceti focul si lasati sa fiarba 10 minute. Adaugati apoi orezul si mirodeniile (cimbru, leustean, tarhon) si mai lasati pana cand si acesta este fiert. Luati apoi ciorba de pe foc si puneti carnea in aceasta.
Intr-un bol amestecati bine smantana cu jantuiala, dupa care turnati 2-3 polonice de lichid din ciorba. Turnati acestea in oala, puneti patrunjel apoi ajustati asezonarea dupa plac.
Ajustati cantitatea de cartofi si orez dupa cat de deasa doriti sa fie ciorba.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii