Se decojesc portocalele, iar coaja se taie bucatele mici, cat sa intre in sticla folosita.
Intr-o sticla mai mare de 5 l se adauga cojile de portocala, zaharul, coriandrul si vinul. Toate se agita bine si se pun la macerat timp de o saptamana la frigider, agitand in fiecare zi sticla.
Dupa o saptamana se serveste cu cuburi de gheata, alaturi de o felie de portocala decorativa.
Atentie:Daca mai are nevoie de zahar se mai poate adauga dupa gust.
Este un vin racoritor foarte potrivit pentru o zi calduroasa de vara sau la un eveniment special
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorParfait-Perfect! Asa il numesc. Ar fi util un aparat de facut inghetata, pentru cele mai bune rezultate. Se poate prepara cu...
Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii