Laptele se pune la fiert cu coaja de lamaie, 100g zahar si tija de scortisoara. Se lasa la fiert, cateva momente pt se topeste zaharul. Dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit.
Rece, se strecoara se pune intr-o caserola si se da la congelator pana e inghetat de jumatate (ca si granita la noi).
Dupa se bat albusurile cu zaharul spuma. Spuma se amesteca cu laptele inghetat.
Se serveste imediat, iar in momentul servirii se presara scortisoara pudra.
Pofta sa aveti!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaZacusca de vinete cu legume tocate marunt este o reteta traditionala romaneasca, preparata din vinete coapte, ardei copti,...
Zacusca de vinete – cu legume tocate maruntV-am adus muffins ciocolatosi, dar nu cred ca vreti :D
Muffins cu ciocolataDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii