Scoateti conserva de mango si iaurtul din frigider.
Mixati continutul conservei de mango (cu tot cu sirop) impreuna cu iaurtul in blender, pana devine ca o crema spumoasa.
Adaugati pudra de ghimbir (optional) si mixati inca putin.
Gustati lassi. Daca il doriti mai dulce adaugati miere si / sau zahar vanilat, dupa gust (optional) si mixati pana la omogenizare.
Turnati in pahare.
Serviti simplu sau decorati-l presarand deasupra fistic maruntit sau frunze de menta.
In lipsa acestora puteti folosi pudra de turmeric amestecata cu foarte putina apa cu ajutorul careia “ trageti “ raze, de la centru spre margini (optional).
In ori care din variante, serviti imediat.
Mango-lassi, amestecul de iaurt cu pulpa de mango, este astazi popular peste tot in lume.
Dulce, cremos si racoritor, mango- lassi face parte din categoria lassi-urilor indulcite.
In locul unui suc incearcati un Lassi! o bautura rece care poate sa va schimbe starea de spirit!
Va recomand sa il serviti dupa mancarurile consistente de sarbatori si veti constata ca este ca “o gura de oxigen“ pentru organism.
Rafinat, gustos si sanatos, cu o aroma, textura fina si consistenta, fac din acesta bautura aromata indiana o incantare de la mic, la mare.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii