Lassi cu Mango din Conserva

Complexitate
redusa
Lassi cu Mango din Conserva

Ingrediente

  • Pentru 2 portii
  • -1 conserva (425 g) de mango felii, in sirop, tinuta in frigider de seara pana dimineata
  • -330 ml iaurt de baut, foarte rece
  • -1 varf cutit ghimbir pudra, optional
  • -miere si / sau zahar vanilat, dupa gust, optional
  • Pentru servit: fistic maruntit sau frunze de menta ori pudra de turmeric amestecat cu putina apa, optional

Mod de preparare

Scoateti conserva de mango si iaurtul din frigider.

Mixati continutul conservei de mango (cu tot cu sirop) impreuna cu iaurtul in blender, pana devine ca o crema spumoasa.

Adaugati pudra de ghimbir (optional) si mixati inca putin.

Gustati lassi. Daca il doriti mai dulce adaugati miere si / sau zahar vanilat, dupa gust (optional) si mixati pana la omogenizare.

Turnati in pahare.
Serviti simplu sau decorati-l presarand deasupra fistic maruntit sau frunze de menta.

In lipsa acestora puteti folosi pudra de turmeric amestecata cu foarte putina apa cu ajutorul careia “ trageti “ raze, de la centru spre margini (optional).

In ori care din variante, serviti imediat.
Mango-lassi, amestecul de iaurt cu pulpa de mango, este astazi popular peste tot in lume.
Dulce, cremos si racoritor, mango- lassi face parte din categoria lassi-urilor indulcite.

In locul unui suc incearcati un Lassi! o bautura rece care poate sa va schimbe starea de spirit!

Va recomand sa il serviti dupa mancarurile consistente de sarbatori si veti constata ca este ca “o gura de oxigen“ pentru organism.

Rafinat, gustos si sanatos, cu o aroma, textura fina si consistenta, fac din acesta bautura aromata indiana o incantare de la mic, la mare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Gogosari in Sos de Mustar
2
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Pandispan cu mere si budinca
4
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Rulada Carne cu Crusta de Cascaval
5
Fripturi

Rulada Carne cu Crusta de Cascaval

Rulada Carne cu Crusta de Cascaval
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie