Scoateti conserva de mango si iaurtul din frigider.
Mixati continutul conservei de mango (cu tot cu sirop) impreuna cu iaurtul in blender, pana devine ca o crema spumoasa.
Adaugati pudra de ghimbir (optional) si mixati inca putin.
Gustati lassi. Daca il doriti mai dulce adaugati miere si / sau zahar vanilat, dupa gust (optional) si mixati pana la omogenizare.
Turnati in pahare.
Serviti simplu sau decorati-l presarand deasupra fistic maruntit sau frunze de menta.
In lipsa acestora puteti folosi pudra de turmeric amestecata cu foarte putina apa cu ajutorul careia “ trageti “ raze, de la centru spre margini (optional).
In ori care din variante, serviti imediat.
Mango-lassi, amestecul de iaurt cu pulpa de mango, este astazi popular peste tot in lume.
Dulce, cremos si racoritor, mango- lassi face parte din categoria lassi-urilor indulcite.
In locul unui suc incearcati un Lassi! o bautura rece care poate sa va schimbe starea de spirit!
Va recomand sa il serviti dupa mancarurile consistente de sarbatori si veti constata ca este ca “o gura de oxigen“ pentru organism.
Rafinat, gustos si sanatos, cu o aroma, textura fina si consistenta, fac din acesta bautura aromata indiana o incantare de la mic, la mare.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii