Puneti intr-un shaker cafeaua instant, siropul topping, zaharul si cuburile de gheata.
Agitati bine, cel putin 1 min si turnati apoi, amestecul obtinut, intr-un pahar de sticla, inalt, ornat in interior cu sirop topping.
Turnati deasupra frisca, din belsug.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDulceața de fragi este o delicatesă între dulcețuri și se face chiar mai ușor și mai repede decăt cea de...
Dulceata de fragiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii