Daca ingredientele nu sunt feliate, atunci trebuiesc feliate in felii cat mai subtiri.
Eu am avut cascavalul si sunca de pui feliate, asa ca am feliat subtire doar pieptul de pui afumat.
Ungem cu unt o forma de chec.
Tapetam fundul si peretii formei cu felii de cascaval simplu.
Presaram cimbru uscat.
Peste cascavalul asezat pe fundul formei, punem un strat de felii subtiri de piept de pui afumat. Urmeaza un strat de sunca de pui. Alternam pana terminam ingredientele, avand grija ca peste cascaval sa presaram cimbru uscat. Deasupra, ultimul strat deci, asezam feliile de cascaval afumat. Dam la cuptor pentru 10 min, la foc moderat. Scoatem forma din cuptor si lasam sa se raceasca terina in tava.
Cand aceasta s-a racit, o dam la frigider pentru cateva ore bune (3/4) pentru a se intari. Scoatem terina din forma. Feliem!
Pofta buna!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii