Ingrediente
● 450 g cascaval simplu feliat |
● 150 g cascaval afumat feliat |
● 350 g sunca pui feliata |
● 200 g piept de pui afumat |
● cimbru uscat |
● Mai avem nevoie |
● unt pentru uns forma |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
15min

GĂTIRE
10min

PORȚII
12 portii
Daca ingredientele nu sunt feliate, atunci trebuiesc feliate in felii cat mai subtiri.
Eu am avut cascavalul si sunca de pui feliate, asa ca am feliat subtire doar pieptul de pui afumat.
Ungem cu unt o forma de chec.
Tapetam fundul si peretii formei cu felii de cascaval simplu.
Presaram cimbru uscat.
Peste cascavalul asezat pe fundul formei, punem un strat de felii subtiri de piept de pui afumat. Urmeaza un strat de sunca de pui. Alternam pana terminam ingredientele, avand grija ca peste cascaval sa presaram cimbru uscat. Deasupra, ultimul strat deci, asezam feliile de cascaval afumat. Dam la cuptor pentru 10 min, la foc moderat. Scoatem forma din cuptor si lasam sa se raceasca terina in tava.
Cand aceasta s-a racit, o dam la frigider pentru cateva ore bune (3/4) pentru a se intari. Scoatem terina din forma. Feliem!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Terina cu cascaval si carne de pui" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
pana la 12 rate
Comentarii
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany