Tarta cu spanac si carnaciori

Portii
6
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu spanac si carnaciori

Ingrediente

  • o bucata aluat congelat cca 200 g
  • o mana buna de spanac cca300 g
  • o bucata de branza cca 100 g
  • 2 linguri pesmet
  • 4 oua
  • 3 fire ceapa verde
  • un cub de unt cca 10 g
  • 3 carnaciori medii
  • sare, piper, boia

Mod de preparare

Am tocat ceapa verde si am pus-o pe foc intr-o tigaie impreuna cu untul.Dupa ce am spalat bine spanacul , l-am oparit , apoi l-am tocat marunt si l-am pus in tigaie peste ceapa.Am lasat pe foc cca 15 minute .

Branza am dat-o pe razatoarea mica si am amestecat-o cu 3 oua batute.Carnaciorii i-am taiat felii.Am amestecat ouale cu branza , ceapa si spanacul ,cele 2 linguri de pesmet si bucatelele de carnaciori.

Am uns un vas cu unt, am asezat bucata de aluat decongelata , am intepat-o cu furculiata din loc in loc , apoi am pus umplutura.Deasupra am asezat felii de carnaciori si fasii de aluat si am uns cu ou.

Am introdus in cuptorul preincalzit pana s-a rumenit, aproximativ 40 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
2
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
3
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Supa crema de legume cu parmezan
Bucataras.RO

Supa crema de legume cu parmezan

Supa crema de legume cu parmezan
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola