Lasam aluatul sa se decongeleze. Intre timp, dam pe razatoare sunca si cascavalul, apoi le amestecam cu un ou. Intindem aceasta compozitie peste foaia de aluat si rulam. Taiem bucati de 4-5 cm si le asezam in formele de briose. Ungem fiecare rulou cu ou batut.
Introducem in cuptorul incins, pana se rumenesc, aproximativ 30 minute.
Sunt bune si calde si reci.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm intalnit multi copii mofturosi care refuza sa manance peste. De aici mi-a venit ideea unui truc prin care sa ne lamurim...
Pizza interactiva pentru copiii mofturosiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii