Boabele de soia se pun in apa de seara pana dimineata. A doua zi boabele de soia se spala bine si pun la fiert impreuna cu ceapa taiata in patru.
Cartofii si morcovii se fierb separat si se curata.
Cand a fiert soia se strecoara impreuna cu ceapa si se lasa sa se raceasca. Se pastreaza 100 ml apa de la soia, pentru a se adauga in blander. Atentie: Se pastreaza mai multa apa de la soia, in cazul in care pasta necesita mai mult lichid!!!
Cartofii si morcovii se taie bucatele micute, dupa care se adauga in blander impreuna cu soia, apa de la soia, ceapa, bulionul, usturoiul si uleiul. Daca mai este nevoie se mai adauga lichid.
Pasta obtinuta se condimenteaza cu sarea, piperul, vegeta, maghiranul, ienibaharul si oregano.
Aceasta se pune la rece, dupa care se serveste pe pe paine.
Acest pateu este foarte aromat si gustos.
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaVa prezint acum o reteta pe care am pregatit-o in premiera si de care sunt foarte incantata: pui cu suc de lamaie proaspat...
Pui cu lamaieO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii