Dam cartofii pe razatoare, ii stoarcem putin, ii amestecam cu 2-3 linguri de ulei, rozmarin, sare si piper.
Ungem cu ulei forma de briose, apoi asezam cate o lingura din cartofii rasi. Presam usor. Introducem tava la cuptor, pentru 6-8 minute.
Scoatem tava din cuptor si presaram mozzarella peste cartofi, apoi cate un ou de prepelita. Introducem din nou tava la cuptor, pana se coc ouale.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii