O idee pentru "bites size", "finger food", imbucatura, dumicat etc.
Cumparati ciupercute cam de aceeasi marime, curate si proaspete. Nu este indicat a spala ciupercile - daca e nevoie le puteti decoji, dar in nici un caz spala - lamelele ciupercii retin apa si nu se mai pot praji/sota, ci... fierbe!
Scoateti coditele (le puteti folosi la alta reteta - nu le aruncati) si umpleti palarioarele cu: sunca maruntita, cascaval tot foarte marunt taiata si ce credeti voi ca ar mai merita ciupercile astea. Eu am pus doar atata - intr-o palarioara umplutura si in cealalta o jumatate de arpagic.
Dupa ce le-ati umplut, puneti doua cate doua palarioare una peste alta, fixati-le cu o scobitoare si treceti-le prin faina frecata cu ou (o lingura de faina pentru un ou) si pesmet.
Frigeti-le la foc potrivit, intorcandu-le pe toate partile ca sa obtineti o frumoasa rumeneala.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor...de casa desigur! Va invit cu drag la o placinta calda imbietoare, delicioasa, cu aluat preparat acasa rapid! Am...
Desert placinta cu branza dulce sarata si aluat foietajIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii