Se curata ciupercutele de pielita si se indeparteaza piciorusele, se sareaza si se stropesc cu ulei de masline, se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau la cuptor cca 20 minute, dupa care, cu un servetel absorbant, strangem din palariute tot sucul lasat.
Se spala lintea, apoi se da in clocot, cca 10 minute cu sare si legume deshidratate.
Se taie marunt ceapa, apoi se caleste intr-un strop de ulei de masline, se adauga si carnea tocata, lintea scursa de apa, se sareaza, se condimenteaza si se lasa sa scada tot sucul lasat de carne. Se ia de pe foc si se presara mararul tocat fin. Se umple fiecare ciuperca, se spage cate un ou de prepelita deasupra si se da la cuptor pana se incheaga oul.
Se servesc reci, ca aperitive!
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor O bunătate este această tartă.Imi plac foarte mult perele,iar cele poşate în vin roşu sunt delicioase,...
Tarta cu pere posate in vin rosuIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii