Ciuperci Umplute cu Branzeturi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci Umplute cu Branzeturi

Ingrediente

  • o cutie de ciuperci de orice fel
  • 50 gr de cas
  • 50 gr de feta
  • 100 gr iaurt grecesc 10% sau smantana
  • o rosie
  • putin marar tocat
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare

Pasul 1: Intr-un castron punem casul si feta taiate cubulete marunte, iaurtul sau smantana, mararul tocat si rosia taiata marunt. Adaugam sare dupa gust, oragano si mult piper proaspat macinat. Amestecam bine.
Pasul 2: Curatam bine ciupercile cu un servet umezit, rupem coditele si le presaram cu putina sare. Umplem fiecare ciuperca cu pasta de branzeturi si le punem intr-un vas termorezistent sau intr-o tava unsa cu ulei.
Pasul 3: Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si coacem ciupercile 30 de minute la 180 de grade. Apoi scoatem folia de aluminiu si le mai bagam inca 5-10 minute la cuptor.
Le servim calde
Tip: Daca le doriti sub forma de gustare rece puteti sa bagati ciupercile simple (neumplute) la cuptor si, dupa ce se coc, le lasati sa se raceasca. Cand ajung la temperatura camerei le umpleti cu pasta de branzeturi si le serviti. Eu le-am incercat in ambele variante si sunt la fel de bune.
Se servesc si reci si calde
Reteta poate fi gasita aici: http: //www. Bucatariacunoroc. Ro/2016/05/Ciuperci-umplute. Php

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura Fanta
2
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Clatite cu dulceata
Bucataras.RO

Clatite cu dulceata

Drept desert pe langa Sandwich Inedit propun aceste clatite cu dulceata...

Clatite cu dulceata
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola