Ciuperci jambonate

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci jambonate

Ingrediente

  • 12 ciuperci mari Champignion
  • un piept de pu dezosat,fara piele,potrivit de mare
  • 200 g costita afumata
  • 12 fasii de jambon afumat
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • condmente pui
  • 2 cepe rosii
  • un ardei galben
  • un ardei verde
  • 12 oua de prepelita
  • o legatura de marar verde

Mod de preparare

Se curata ciupercile ,se indeparteaza piciorusele,se spala ,se scurg.
Se taie pieptul fasii subtiri apoi se taie in cubulee mici,la fel si costita afumata,se taie ceapa marunt apoi ardeiulsi rosiile se maruntesc.Se incinge un pic de ulei apoi calim un pic costita maruntita,ceapa,adaugam pieptul de pui,ardeiul si la urma rosiile.Se calesc bine apoi potrivim de sare si piper,cndimentam cu plante aromatice.se da de pe foc apoi adaugam mararul taiat fin.
Fiecare palariutade ciuperca se unge cu un pic de ulei de masline,se sareaza si se aseaza cu adaincitura in sus intr-o tava apoi se dau 15-20 de minute la cuptor sa se coaca un pic.
Se scot palariile dn cuptor,se lasa sa se raceasca un pic apoi fiercare se infasoara in cate o faie de jambon afumat care se prinde la capat cu o jumatate de scobitoare din bambus care se scoate cand se servec ciupercutele.Se pune in fiecare palariuta cate o lingura de umplutura din tigaie.Umplutura din fiecare palariuta se leaga cu cate un ou de prepelita,spart deasupra umpluturii.Se da la cuptor pana ce se incheaga oul de prepelita.Se pot servi calde dar si reci,sunt delicioase!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
3
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Ardei Iuti Feliati in Otet
5
Conserve, muraturi

Ardei Iuti Feliati in Otet

Ardei Iuti Feliati in Otet
Parteneri
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaie
Bucataras.RO

Prajitura cu piscoturi si crema de lamaie

Deliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect! 

Prajitura cu piscoturi si crema de lamaie
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia