Chec aperitiv cu seminte de chimen

Portii
12
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa
Chec aperitiv cu seminte de chimen

Ingrediente

  • ingrediente pentru doua checuri-
  • 10 oua,
  • 500gr. faina de grau,
  • 1 lingura de seminte de chimen kotanyi.
  • 200 gr. cascaval,
  • 200 gr. sunca presata,
  • 200 gr. carnati uscati foarte condimentati,
  • 2 pliculete praf de copt ,
  • 500 ml. iaurt,
  • 4 linguri de ulei,
  • 1 ardei gras rosu

Mod de preparare

Se pun in vasul de la mixer, albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam la viteza mare, pana se fac spuma, adaugam apoi galbenusurile si continuam mixarea, adaugam cate o lingura de faina amestecata cu praful de copt si cate o lingura de iaurt peste compozitie si continuam mixarea; mai spre final, adaugam uleiul si mixam pana se obtine o pasta omogenizata foarte bine.
Taiem sunca cubulete mici, carnatii ii taiem felii, ardeii ii tocam in bucati mici si cascavalul il dam prin razatoare.
Punem in doua tavi hartie de copt unse cu putin ulei si turnam jumatate din compozitie in cele doua tavi, apoi punem peste compozitie, in cele doua tavi, jumatate din carnati, ardei, sunca si cascaval si adaugam restul de compozitie in tavi si continuam cu asezatul ingredintelor peste compozitie, apoi presaram restul de seminte de chimen. Dam tavile la cuptorul incalzit deja si lasam la copt, cel putin o ora, la foc potrivit. Oprim focul, scoatem tavile si lasam sa se racoreasca inainte de a felia produsul. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Fanta
1
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
2
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Pui umplut cu cartofi noi
Bucataras.RO

Pui umplut cu cartofi noi

Am vrut sa asez de fapt cartofii pe langa pui, dar fiind vasul mic mi-a venit ideea sa ii introduc in interiorul puiului....

Pui umplut cu cartofi noi
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola