Decojim cartofii, ii spalam si ii taiem pe jumatate. Daca sunt micuti ii lasati intregi.
Ii punem intr-o cratita cu apa, putina sare si ii fierbem 15 minute, din momentul in care incep sa clocoteasca.
Dupa acest timp ii scurgem de apa.
Ungem un vas de ceramica cu unt.
Punem cartofii, ii condimentam cu sare, piper si rozmarin.
Spalam foile de ceapa verde, le taiem rondele, le punem printre cartofi.
La final presaram mixul de branzeturi.
Incingem cuptorul, reglam o temperatura potrivita.
Introducem cartofii, ii lasam pana prind o crusta aurie.
Cand sunt gata ii scoatem, ii lasam 5 minute la racorit si servim. Sunt o mare bunatate!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDulceața de fragi este o delicatesă între dulcețuri și se face chiar mai ușor și mai repede decăt cea de...
Dulceata de fragiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii