Se spala rosiile, se elimina pulpa dupa care se taie cubulete si se lasa la scurs. Mozzarella se taie cubulete si se lasa la scurs pe un servet de bucatarie. Maslinele se feliaza daca sint intregi. Feliile de paine se prajesc pe ambele parti.
Eu le-am uns in prealabil cu putin ulei de masline (pe ambele parti). Intr-un castronel, se pun impreuna rosiile taiate si scurse, mozzarella si maslinele.
Se adauga uleiul de masline, putina sare si piper dupa gust. Cu o lingura se ia din compozitie si se pune deasupra feliilor de paine, dupa care se servesc bruschettele astfel preparate pe un platou sau o farfurie mai incapatoare.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaFacand un inventar prin frigider, mi-a venit ideea acestei placinte care a iesit excelenta. Este buna de pus atat la pachet...
Placinta sarataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii