Briose Aperitiv

Postat pe: 08-03-2013
(0)

Ingrediente

220 g faina alba 000 proaspat cernuta
115 g unt la temperatura camerei (moale insa nu topit) taiat bucatele
15 g zahar pudra proaspat cernut
2 oua
1 plic cu praf de copt
5 - 7 linguri cu iaurt (in functie de consistenta aluatului)
50 g cascaval
50 g branza telemea de oaie
100 g sunca de curcan / sunca de pui
1 ardei capia mare
sare de mare fin macinata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
- Se aseaza hartiutele pentru briose in tava speciala.
- Branza telemea, cascavalul, sunca si ardeiul capia se taie cubulete. Aceste ingrediente se amesteca intr-un bol.

- Intr-un bol cu diametru mare mare se amesteca faina, zaharul pudra si praful de copt.
- Se adauga untul, ouale, sarea si iaurtul amestecand pana se formeaza un aluat omogen (se poate folosi mixerul - paletele spiralate).

- Se adauga in compozitie branza, cascavalul, sunca si ardeiul taiate anterior.
- Amestecul pregatit se pune in tava (astfel incat sa nu depaseasta 3/4 din inaltimea hartiutelor pentru briose).

- Briosele se coc timp de aproximativ 15 minute in cuptorul preincalzit.
Ingredientele mentionate sunt necesare pentru 12 briose.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Briose Aperitiv" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Briose Aperitiv