Preparare bombite :
Miezul de paine se amesteca cu 100 ml iaurt, carnea macinata,oul intreg,ceapa tocata marunt si crenguta de rozmarin (2 prafuri de rozmarin uscat si tocat). Se sareaza , pipereaza compozitia dupa gust, se formeaza bilute , se dau prin faina si se coc in ulei.
Restul de iaurt (400 ml), il impartim in 2 . In prima parte pune ketchupul,coaja de portocala razuita si fisticul, maruntit sau macinat. In a doua parte de iaurt punem usturoiul pisat, branza telemea razuita, patrunjelul verde si ardei macinat sau boia iute. Eu am facut a doua varianta de sos ptr. ca nu am gasit fistic la ABC.
Se pune din fiecare sos pe farfurie si bilutele se servesc cu acestea.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii