Vanata se taie rondele se sareaza si se prajeste in uleiul de masline (cam o lingura de ulei la 4 felii de vanata). Cand sunt aurii se aseaza pe hartie de menaj care sa absoarba din grasime. Rosia se curata de coaja si se taie maruntel, usturoiul se curata, se scoate bulbul (mijlocul), se taie marunt. Se pun in tigaia fierbinte in care s-au prajit rondelele de vanata, se sareaza se pipereaza, se amesteca si se lasa cam 5 min. Pe foc.
Mozarella se taie felii.
Se aseaza pe farfurie intercaland vanata, mozarella, rosiile, iar vanata, mozarella, rosiile, terminand cu o felie de vanata. Decoram cu patrunjel verde si asezonam cu sosul de mai sus.
Pofta buna!
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii