Salata de boeuf este un fel de mancare ce nu lipseste de pe mesele romanilor in zilele de sarbatoare, mai ales daca e vorba despre Sarbatorile de Iarna.
Insa, contrar asteptarilor, nu a fost inventata nici de francezi, nici de romani. Povestea acestui preparat v-o spunem aici.
Si, ca sa aveti de unde alege, v-am pregatiti 7 retete care sa va ajute sa preparati acest aperitiv pentru mesele de Craciun si Revelion. Voi o alegeti pe cea care va place cel mai mult:
2. Salata de boeuf pentru Craciun
4. Salata de boeuf cu carne de pui
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii