Se pune pieptul de pui la fiert cu sare. Dupa ce a fiert, se scoate din apa si se pune la racit.
Cartofii si morcovii se spala si se pun la fiert in coaja. Dupa ce au fiert, se curata de coaja si se lasa la racit. (Sunt mai usor de taiat daca sunt reci).
In timp ce legumele si carnea fierb, se taie castravetii cubulete mici si se pun la scurs.
Mazarea se pune de asemenea la scurs (eu o si clatesc cu putin apa, dar asta nu e musai).
Cand carnea s-a racit, se taie cubulete si se lasa deoparte.
Se taie si morcovii si cartofii cubulete.
Maioneza:
Fierbeti tare unul din cele 3 oua. Dati galbenusul pe razatoare si puneti peste el 2 galbenusuri crude. Amestecati pana la omogenizare apoi incepeti sa puneti ulei, pana obtineti cantitatea de maioneza dorita. (Eu mananc cu mai putina maioneza, prin urmare am folosit vreo 250 g). Insa cantitatea poate fi ajustata in functie de preferinte.
Se amesteca urmatoarele ingrediente taiate cubulete: pieptul de pui, castravetii, cartofii si morcovii. Se adauga sarea, mazarea si maioneza. Se amesteca pana la omogenizare.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaFrigănele la cuptor – o variantă mai sănătoasă și la fel de delicioasă a frigănelelor clasice! Crocante la...
Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasăMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii