Salata Boeuf cu Carne de Pui

Postat pe: 14-05-2013
(1)

Ingrediente

400 g piept de pui
1 kg cartofi
1 kg morcovi
300 g castraveti murati
400 g mazare din conserva
~ 1 lingura de sare
Maioneza:
3 oua
~300 g ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

03h
Se pune pieptul de pui la fiert cu sare. Dupa ce a fiert, se scoate din apa si se pune la racit.

Cartofii si morcovii se spala si se pun la fiert in coaja. Dupa ce au fiert, se curata de coaja si se lasa la racit. (Sunt mai usor de taiat daca sunt reci).

In timp ce legumele si carnea fierb, se taie castravetii cubulete mici si se pun la scurs.
Mazarea se pune de asemenea la scurs (eu o si clatesc cu putin apa, dar asta nu e musai).

Cand carnea s-a racit, se taie cubulete si se lasa deoparte.

Se taie si morcovii si cartofii cubulete.

Maioneza:
Fierbeti tare unul din cele 3 oua. Dati galbenusul pe razatoare si puneti peste el 2 galbenusuri crude. Amestecati pana la omogenizare apoi incepeti sa puneti ulei, pana obtineti cantitatea de maioneza dorita. (Eu mananc cu mai putina maioneza, prin urmare am folosit vreo 250 g). Insa cantitatea poate fi ajustata in functie de preferinte.

Se amesteca urmatoarele ingrediente taiate cubulete: pieptul de pui, castravetii, cartofii si morcovii. Se adauga sarea, mazarea si maioneza. Se amesteca pana la omogenizare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salata Boeuf cu Carne de Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

robinaelena
•  08.10.2013 18:28:50

exact asa fac si eu salata,doar ca maioneza o fac dintr-un singur galbenus de ou crud cu o lingura mustar normal(nu dulce si nu cu hrean) si ulei in functie de cantitatea dorita,aprox.300g...

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata Boeuf cu Carne de Pui