Cele mai bune 10 retete pentru prima Dezlegare la peste din Postul Craciunului

Cele mai bune 10 retete pentru prima Dezlegare la peste din Postul Craciunului

Ziua de 21 noiembrie este prima dezlegare la peste din Postul Craciunului. In aceasta zi, toti credinciosii sarbatoresc Intrarea Maicii Domnului in Biserica, sarbatoare trecuta in calendar cu cruce rosie. 


Cunoscuta si ca Ovidenie in traditia populara, ziua aceasta este considerata a fi una magica si exista superstitia ca daca pui la icoane un vas cu apa si aprinzi o lumanare, apa poate fi buna de leac in diverse boli.


Asadar, cu aceasta ocazie, noi va propunem 10 retete delicioase si usor de preparat pentru prima dezlegare la peste din acest post: 


1. Ciorba de peste



2. Chiftelute de peste cu verdeturi



3. Saramura de peste 



4. Rulouri de peste cu legume la cuptor



5. Peste in crusta de sare



6. Peste cu susan si orez chinezesc



7. Macrou marinat la rece



8. Marcou cu sos de rosii la cuptor



9. Bors cu perisoare de somon 



10. Sushi cu somon afumat



Sursa foto: trilulilu.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa