Ciorba de Peste

Postat pe: 18-01-2016
(0)

Ingrediente

1 kg cozi si capete de peste (am avut de crap si caras)
2 cepe
un morcov
ardei rosu si verde (am folosit congelat)
telina (am folosit congelata)
o cescuta rosii pentru ciorba (preparate in casa)
1 l bors
3 linguri orez
4 linguri ulei
sare
leustean si patrunjel

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
O ciorbita usor de preparat, gustoasa si sanatoasa.

Legumele taiate marunt le punem la inabusit in ulei. Cand incep sa se inmoaie turnam cca 1,5 l apa fierbinte si lasam sa fiarba.
Cand sunt aproape fierte adaugam orezul si potrivim gustul de sare. Adaugam rosiile pentru ciorba.
Turnam borsul pe care l-am dat inainte intr-un clocot atunci cand orezul este fiert. Pestele il punem la sfarsit si-l lasam doar cateva minute sa clocoteasca. Oprim focul si adaugam verdeata tocata marunt.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Peste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Peste