Se încinge cuptorul la 200 grade. Se curăță cartofii, se spală, se taie cuburi mari și se fierb în apă cu sare. După ce au fiert, se varsă apa.
Se condimenteză peștele cu sare și piper și se ambalează strâns în folie de aluminiu unsă cu unt. Se dă timp de 12-15 minute la cuptor. Se deschide pachetul și se scurge zeama peste cartofi, care apoi se zdrobesc.
Se curăță peștele afumat de piele și oase, se toacă mărunt peștele copt, apoi se adaugă peste cartofi. Se adaugă jumătate din cantitatea de ierburi și 1 lg de maioneză. Se condimentează cu sos Tabasco, sare și piper. Se formează 8-10 chifteluțe, se dau prin pesmet și se aplatizează puțin.
Se tapetează tava cu hârtie de copt și se unge cu puțin unt. Se dau la cuptor cca. 20 de minute la 220 grade.
Restul ierburilor se amestecă cu creme fraiche și cu maioneza rămasă. Se asezonează cu sare, piper, zeamă de lămâie și zahăr.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii