Chiftelute de Peste cu Verdeturi

Postat pe: 19-03-2014
(0)

Ingrediente

250 g cartofi
150 g file de pește proaspăt
150 g file de pește afumat
2 lg pătrunjel tocat
3 lg mărar tocat
3 lg maioneză
sos Tabasco
2 lg creme fraîche
zeama de la 1/4 lămâie
80 g unt
sare
piper
1 priză zahăr
pesmet

Mod de preparare

Se încinge cuptorul la 200 grade. Se curăță cartofii, se spală, se taie cuburi mari și se fierb în apă cu sare. După ce au fiert, se varsă apa.

Se condimenteză peștele cu sare și piper și se ambalează strâns în folie de aluminiu unsă cu unt. Se dă timp de 12-15 minute la cuptor. Se deschide pachetul și se scurge zeama peste cartofi, care apoi se zdrobesc.

Se curăță peștele afumat de piele și oase, se toacă mărunt peștele copt, apoi se adaugă peste cartofi. Se adaugă jumătate din cantitatea de ierburi și 1 lg de maioneză. Se condimentează cu sos Tabasco, sare și piper. Se formează 8-10 chifteluțe, se dau prin pesmet și se aplatizează puțin.

Se tapetează tava cu hârtie de copt și se unge cu puțin unt. Se dau la cuptor cca. 20 de minute la 220 grade.

Restul ierburilor se amestecă cu creme fraiche și cu maioneza rămasă. Se asezonează cu sare, piper, zeamă de lămâie și zahăr.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftelute de Peste cu Verdeturi" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
unt
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftelute de Peste cu Verdeturi