Toate ingredientele de mai sus, se pun intr-un blender si se amesteca pana cand se formeaza o pasta. Uleiul sa nu se puna tot de la inceput, el se adauga cate o lingura odata. Daca sosul obtinut este prea sec, se mai poate pune inca o lingura de ulei si se mai pulseaza de cateva ori robotul.
Sosul se foloseste ca baza la multe mancaruri pe baza de paste.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAș servi la orice masă din zi aceste Legume la grill cu sos de brânzeturi și crutoane aromate, așa de mult...
Legume la grill cu sos de branzeturi si crutoane aromateEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii