Mod de preparare (blat):
ingredientele de mai sus se amesteca iar compozitia rezultata se rastoarna intr-o tava (34/40) si se coace la foc potrivit. Blatul este copt atunci cand incercat cu o scobitoare aceasta ramane curata. Dupa ce s-a racit se taie in doua foi. Jeleul se prepara dupa instructiunile de pe plic, dupa ce s-a racit se taie cubulete mici.
Intre timp se prepara crema astfel: batem frisca cu zaharul iar peste ia adaugam gelatina dizolvata in 150 ml apa calduta si esenta de vanilie. Se amesteca si se pune intre cele doua foi care au fost insiropate. Inainte de a aseza a doua foaie se pun si bucatelele de jeleu. Se da la rece cateva ore apoi se portioneasa si se orneaza cu frisca dupa gustul fiecaruia
Este o prajitura de post foarte buna poate fi incercata mai ales ca suntem in post
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii