Untul se lasa la temperatura camerei pentru a se inmuia dupa care se freaca bine pana se albeste si devine cremos. Se adauga zaharul pudra amestecand continuu, apoi laptele praf, 150g nuca de cocos si foile de napolitana sfaramata marunt.
Compozitia astfel obtinuta se lasa la frigider timp de 15 minute pentru a se intari. Din compozitie se fac bilute, iar in mijlocul fiecareia se pune cate o aluna si se rostogolesc prin nuca de cocos ramasa.
Se lasa o ora la rece pt. intarire.
Pofta buna !!!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSa ne rasfatam partenerul, zic....."Ziua cand imi rasfat nevasta"
Chec din albusuri cu cacao,ciocolata si glazura de caramelIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii