Cele 2 limes se spala si se taie bucati. Dupa care se pun intr-un pahar mai mare, unde intra blenderul sau in paharul de la blender.
Peste bucatelele de limes se pun crengute de menta, iar peste menta se pune zahar. Se mixeaza bine cateva momente. Dupa care se pune sprite. Peste se pune gheata, iar la urma se pune cafea.
Se serveste imediat.
Pofta!!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSezonul capsunilor este scurt. Aduc o reteta aparent complexa dar deloc dificil de preparat. Aroma capsunilor, combinata cu...
Minitarte cu capsuni, crema de lamaie si frisca (reteta nr. 100)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii