Se taie ciupercile marunt si se pun la scurs. Apoi taiem castraveciorii la fel de marunt si de asemenea ii punem la scurs. Ii lasam asa vreo 10 minute, apoi intr-un castron amestecam ciupercile si castraveciorii cu maioneza. Se lasa putin la frigider ca sa isi lase gustul.
Se serveste pe paine
Castraveciori putem pune in functie de cat de acrisoara vrem sa fie (puteti pune mai multi sau mai putini)
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm intalnit multi copii mofturosi care refuza sa manance peste. De aici mi-a venit ideea unui truc prin care sa ne lamurim...
Pizza interactiva pentru copiii mofturosiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii