Incalziti uleiul de masline, intr-o cratita cu fundul gros, adaugati si topiti untul, apoi caliti faina pana se aureste, amestecand continuu.
Inglobati mustarul tip Dijon, berea si lasati la foc mic inca 2- 3 min, amestecand (daca doriti sa nu se simta prea tare aroma de bere, lasati amestecul pe foc timp mai mult).
Corectati aciditatea dupa gust si dorinta, punand otet, zahar sau miere, iar prin adaugarea de seminte de mustar (albe sau negre ori in amestec), dati sosului o nota aparte.
Condimentati cu sare si piper.
Acompaniaza bine rasolul de vita, gratarul de porc sau vita, carnatii la gratar, crenvustii fierti, etc.
Vezi - Prepararea mustarului tip Dijon in casa
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii