Tocanita cu vita si dovleac la Crock Pot (6 L Saute)

Postat pe: 25-09-2015
(0)

Ingrediente

(4 portii)
Vrabioara vita – 800 g
Dovleac – 300 g
Morcovi – 2 buc
Masline kalamata – 200 g
Ceapa verde – 4 fire
Usturoi – 4 catei
Cartofi – 2 buc
Cimbru – 2 fire
Ardei rosu – 2 buc
Vin rosu – 80 ml
Ulei de masline – 2 linguri
Chives – 10-15 fire
Sare si piper negru – dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

4h
Curata si taie vita cuburi;
Curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi;
Toaca usturoiul si ceapa marunt;
Pune vasul de aluminiu pe foc, lasa-l sa se incinga si adauga uleiul de masline;
Adauga sare pentru a face o emulsie si caleste carnea;
Pune peste aceasta usturoiul, ceapa si firicelele de cimbru;
Potriveste de piper si adauga maslinele si morcovii;
Stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca;
Ia de pe foc, introdu in Crock Pot, seteaza timpul de 3 ore si 30 min si programul “low”;
Adauga cartofii si sucul de rosii peste, amesteca bine si pune capacul;
Cu o ora inainte de final adauga dovleacul si ardeiul gras;
La final potriveste de sare si piper si serveste cu chives tocat;
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tocanita cu vita si dovleac la Crock Pot (6 L Saute)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita cu vita si dovleac la Crock Pot (6 L Saute)