Tocanita cu vita si dovleac la Crock Pot (6 L Saute)

Postat pe: 25-09-2015
(0)

Ingrediente

(4 portii)
Vrabioara vita – 800 g
Dovleac – 300 g
Morcovi – 2 buc
Masline kalamata – 200 g
Ceapa verde – 4 fire
Usturoi – 4 catei
Cartofi – 2 buc
Cimbru – 2 fire
Ardei rosu – 2 buc
Vin rosu – 80 ml
Ulei de masline – 2 linguri
Chives – 10-15 fire
Sare si piper negru – dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

4h
Curata si taie vita cuburi;
Curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi;
Toaca usturoiul si ceapa marunt;
Pune vasul de aluminiu pe foc, lasa-l sa se incinga si adauga uleiul de masline;
Adauga sare pentru a face o emulsie si caleste carnea;
Pune peste aceasta usturoiul, ceapa si firicelele de cimbru;
Potriveste de piper si adauga maslinele si morcovii;
Stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca;
Ia de pe foc, introdu in Crock Pot, seteaza timpul de 3 ore si 30 min si programul “low”;
Adauga cartofii si sucul de rosii peste, amesteca bine si pune capacul;
Cu o ora inainte de final adauga dovleacul si ardeiul gras;
La final potriveste de sare si piper si serveste cu chives tocat;
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita cu vita si dovleac la Crock Pot (6 L Saute)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita cu vita si dovleac la Crock Pot (6 L Saute)