Tocanita cu vita si dovleac la Crock Pot (6 L Saute)

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Tocanita cu vita si dovleac la Crock Pot (6 L Saute)

Ingrediente

  • (4 portii)
  • Vrabioara vita – 800 g
  • Dovleac – 300 g
  • Morcovi – 2 buc
  • Masline kalamata – 200 g
  • Ceapa verde – 4 fire
  • Usturoi – 4 catei
  • Cartofi – 2 buc
  • Cimbru – 2 fire
  • Ardei rosu – 2 buc
  • Vin rosu – 80 ml
  • Ulei de masline – 2 linguri
  • Chives – 10-15 fire
  • Sare si piper negru – dupa gust

Mod de preparare

Curata si taie vita cuburi;
Curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi;
Toaca usturoiul si ceapa marunt;
Pune vasul de aluminiu pe foc, lasa-l sa se incinga si adauga uleiul de masline;
Adauga sare pentru a face o emulsie si caleste carnea;
Pune peste aceasta usturoiul, ceapa si firicelele de cimbru;
Potriveste de piper si adauga maslinele si morcovii;
Stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca;
Ia de pe foc, introdu in Crock Pot, seteaza timpul de 3 ore si 30 min si programul “low”;
Adauga cartofii si sucul de rosii peste, amesteca bine si pune capacul;
Cu o ora inainte de final adauga dovleacul si ardeiul gras;
La final potriveste de sare si piper si serveste cu chives tocat;
Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate